Beal Mortex (vloeren & wanden)

Er bestaan veel materialen met een betonlook die gebruikt kunnen worden als afwerking voor minerale oppervlakken, bijvoorbeeld in badkamer of keuken. Maar er zit een groot nadeel aan deze producten, ze moeten vaak nog behandeld worden om ze waterdicht en vochtbeschermend te maken. Met Mortex van Beal (www.beal.be) is dat niet langer nodig.

Mortex Color is een multifunctionele pleister die bescherming biedt tegen vocht, het materiaal is namelijk waterdicht en heel geschikt voor het afwerken van wanden, vloeren, meubels en aanrechtbladen. Het kan op een groot aantal ondergronden worden aangebracht en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. De Mortex wordt aangebracht met een plamuurmes in twee lagen op een homogene ondergrond en in drie lagen op een niet-homogene ondergrond, zoals bijvoorbeeld een tegelvloer. Beal levert bovendien Mortex Etanche, een vochtwerende pleister bestemd voor het waterdicht maken van minerale oppervlakken, zoals funderingen, kelders en zwembaden. Wij vertellen u uiteraard graag meer over alle mogelijkheden.

Beal mortex betonlook is een zeer hoogwaardig en waterdicht cementproduct.

 

In tegenstelling tot stucwerk op basis van kalk en gips, wordt Beal mortex niet gemengd met water, maar met een speciale vloeistof waardoor het product sterk, flexibel en waterdicht wordt.

Door de unieke samenstelling en hardheid, is het een ideaal product voor badkamer en keukens, ter vervanging van tegels. Met een prachtige uitstraling als resultaat!

Beal Mortex Color is een materiaal dat al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is, en dus niet door een coating. Hierdoor is het zeer geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.